Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele.
Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele. Le lasam sa fiarba 7-8 minute.
Intre timp, spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul. Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi, sare si piper dupa gust in supa. Infierbantam supa, fara o fierbe, apoi o punem in 2 farfurii.
Intr-un vas, punem putina apa si otet si o dam in clocot. Adaugam ouale sparte, pe rand si le scoatem dupa aproximativ 4 minute cu o spumiera. Le adaugam la supa, pe care o servim imediat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii