Varza roșie se curăță de primele frunze, apoi se taie fâșii, care se taie la rândul lor bucățele.
Ceapa se curăță, se spală și se toacă mărunt.
Morcovul se curăță, se spală și se taie după preferință - cubulețe sau rondele.
Ardeiul roșu se taie în două, se înlătură cotorul și semințele, apoi se toacă mărunt.
Toate legumele se pun într-o cratiță și se acoperă cu apă - apa să depășească cu 2-3 cm legumele.
Se pun la fiert pentru 15 minute de când începe apa să clocotească.
Adăugăm sucul de roșii și mai lăsăm să dea câteva clocote.
Condimentăm cu sare.
Stingem focul și adăugăm mărarul tocat mărunt.
Servim după preferință caldă sau rece - în ambele moduri este delicioasă - cu smântână.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii