Puiul se pune la fiert in apa rece, adunind tot timpul spuma ca supa sa ramina clara, cind e aproape fiert se adauga morcovii si radacinile de patrunjel si se fierbe in continuare pina cind carnea e moale. Se scoate morcovii patrunjelul si puiul si se pune la racit, zeama se pune deoparte. Ceapa se toaca in cubulete marisoare si se prajeste intr-o oala, cind e aproape prajita se adauga carnea de porc si se inabuse impreuna cu ceapa, se adauga varza si zeama, piperul si se fierbe in continuare pina cind carnea de porc e aproape moale, se adauga cirnatul taiat felii si se fierbe pina cind totul e moale. Se face un rintas din faina ulei si ceva boia, se adauga in supa si se fierbe fara clocot inca zece minute. Intre timp, se curata puiul de oase si pielita si se taie in bucatele, se adauga in supa si se mai da odata in clocot. In farfurie se adauga de preferinta smintina si se mininca cu piine alba.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii