Supa de varza alba

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Pentru 10 portii: 2 kg varza alba
  • 2
  • 5 I apa
  • 5 oua
  • 150 g smântână
  • 1 kg rosii
  • 100 ml ulei
  • 20 g sare
  • 1 legatura marar (verdeata).

Mod de preparare

Varza taiata in forma de fideluta se pune la fiert in apa cu sare. Ouale se sparg si se bat spuma, apoi se prajesc in uleiul infierbintat, amestecind continuu, ca la jumari. Rosiile curatate, spalate si taiate, se adauga odata cu jumarile de oua in vasul cu supa de varza. Cind varza este bine fiarta, se continua fierberea inca 10 - 15 minute, spre sfirsit se pune smintina; se potriveste gustul si se adauga verdeata la servire.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise