Se curata ceapa si se toaca marunt. Se curata zarzavatul pentru supa si se taie in cubulete mici. Se toaca varza murata si se afaneaza cu o furculita.
Se incinge untdelemnul intr-o oala de supa. Se pune sa se caleasca ceapa si zarzavatul de supa. Se adauga varza si apa fiarta cu Vegeta sau Knorr (concentrat de vita), apoi se lasa sa fiarba acoperit, vreme de 15 minute, pe flacara mijlocie.
Pentru perisoare, se amesteca carnea tocata cu galbenusurile, pesmetul si branza, se sareaza, se pipereaza, se adauga praful de nucsoara rasa.
Din compozitie se iau, cu palmele ude, cocoloase (cu diametrul de cca 3 cm) care se pun in supa si se fierb cam 10 minute.
Se dilueaza mustarul cu un polonic de supa, apoi se toarna in oala.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii