Supa de varza acra cu perisoare

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • jumate de varzuca murata
  • 1 l zeama de varza
  • 2 cepe
  • 3 galbenusuri
  • 2-3 linguri gris
  • 1 lingura unt
  • 2 linguri faina
  • cca 5 linguri lapte
  • carne vita tocata
  • sare, piper dupa gust

Mod de preparare

Se pune o oala cu 1 litru de apa si litrul de zeama de varza pe foc pana clocotesc. Se adauga 1 ceapa tocata fin si se lasa in continuare. Pentru ingrosare se topeste untul intr-o craticioara, se adauga faina si apoi laptele dulce. Daca mai trebuie luam din zeama de pe foc si mai adaugam lichid. Apoi se adauga in oala si se lasa in continuare la fiert.Se toaca varza marunt si se pune si ea in oala la fiert.

Perisoarele se fac din carnea tocata, 1 ceapa tocata f marunt sau data pe razatoare, gris.

Se formeaza perisoarele si se pun si ele la fiert. Cand e gata se drege de sare (cata mai trebuie pt ca varza e deja sarata) si piper.

Se poate servi cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise