Se toaca ceapa marunt si legumele cubulete mici. Se caleste 2-3 minute ceapa in uleiul de masline, se adauga morcovul si albitura si se mai lasa 2-3 minute la calit amestecand incontinuu. Se adauga pulpele de pui si se completeaza cu apa. Cand incepe sa fiarba se adauga cartofii si loboda spalata si taiata marunt. Cand au fiert cartofii si carnea se stinge focul si se adauga mararul si patrunjelul tocate marunt. Se acopera cu un capac si se lasa 15 minute ca sa se aromatizeze supa. Se pune in farfurii si deasupra se stoarce lamaie proaspata ... dupa gust, cca 1/2 lamaie de farfurie.
Se poate consuma si rece, fiind foarte racoritoare in zilele fierbinti de vara.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii