Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari.
Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust.
Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor.
Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc.
Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru.
Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa.
Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene.
Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval.
Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii