Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari.

Timp pregatire
85 minute
Complexitate
redusa
Supa de vara de rosii coapte, cu paine prajita cu cascaval

Ingrediente

  • 2.5 kg rosii bine coapte de gradina si cateva rosii cherry
  • cateva fire de cimbru si busuoic
  • 5 linguri ulei de masline
  • Sare, piper
  • 6 felii de paine mai veche
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Se spala rosiile, se indeparteaza cotoarele si se taie in bucati mari. Se asaza rosiile in tava de copt, se stropesc cu ulei de masline, sare, piper dupa gust.

Se adauga frunzulitele de busuioc si cimbru se amesteca bine si se dau la cuptor.

Se tin rosiile la cuptor pana se rumensc.

Dupa ce s-au copt rosiile, se indeparteaza coditele la rosiile cherry si firele de cimbru.

Se paseaza foarte bine rosiile cu blenderul pana obtinem o supa cremoasa.

Se potriveste supa cu sare si piper si se mai lasa sa dea un clocot pe aragaz. Se pun feliile de paine intr-o tava, se presara deasupra cascaval ras si se dau la cuptor pe functia grill pana devin rumene.

Se serveste supa cu felii de paine prajita cu cascaval.

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala cu branza dulce

Pasca traditionala cu branza dulce

Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...

Pasca traditionala cu branza dulce
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas

Incearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...

Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pas
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste

Incearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...

Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de Paste
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise