Supa de usturoi

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4-6 persoane): 1/4 ceasca ulei de masline,
  • 6 catei de usturoi presati,
  • 1 1/2 ceasca franzela taiata cubulete,
  • 3 rosii in bulion taiate bucatele,
  • 1/2 lingurita praf de chilli,
  • 1 lingurita boia dulce,
  • 1 l apa,
  • 2 oua batute usor,
  • 1/4 ceasca patrunjel verde tocat.

Mod de preparare

Se incinge uleiul si se caleste usturoiul 1-2 minute, la foc slab, pana ce se inmoaie (fara sa se rumeneasa). Se adauga cubuletele de franzela si se rumenesc circa 2-3 minute, tot la foc slab.

Se adauga rosiile taiate, praful de chili, boiaua si apa, si cand incep sa clocoteasca, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba incet, aproximativ 30 de minute.

Se incorporeaza ouale, putin cate putin, in supa, si se lasa sa fiarba, incet, inca 2 minute.

Se toarna supa in castron, se presara patrunjelul verde tocat si se serveste fierbinte, bine condimentata cu sare si piper.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise