Se spala lintea rosie si se scurge.
Se spala lintea rosie si se scurge.
Se curata de coaja morcovul, pastarnacul si telina.
Se spala bine radacinoasele si se toaca marunt.
Se curata de seminte, se spala si se toaca marunt gogosarul.
Ceapa rosie se curata, se toaca marunt si se pune la calit in ulei de masline in vasul de la slowcooker duraceramic crockpot( acesta poate fi folosit cu incredere sip e plita) sau intr-o cratita .
Se adauga peste ceapa gogosarul, morcovul, telina si pastarnacul, se condimenteaza cu sare si piper cayenne si se lasa sa se rumeneasca putin.
Se adauga lintea si doi litri de apa, se amesteca bine si se muta vasul de pe plita in slow cooker.
Se seteaza slow cooker-ul pe functia high timp de 3 ore.
Supa se poate servi cu crutoane de paine.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii