Am curatat legumele, le-am spalat apoi intr-o oala am pus apa si cand a dat in clocot,am pus morcovi taiati in patru, ceapa intreaga, telina taiata in bucati mai mari.
(Am pus mai multe legume la fiert pt.ca imi place ca supa sa fie concentrata, propri-zis in supa am taiat 1 morcov si un sfert de telina dupa ce au fost fierte toate legumele, iar cu restul legumelor am gatit altceva.)
Cand am vazut ca legumele sunt aproape fierte, am pus pieptul de pui taiat bucatele, delicat si am lasat la foc mic pana sau fiert.
Cand au fost fierte legumele le-am scos afara din supa, si doar un morocv mare si un sfert de telina, le-am taiat bucatele mici.
Taitei i-am fiert separat,iar la final i-am pus in oala cu carnea, am mai adauga sare si piper dupa gust, si am mai lasat sa dea un clocot.
Am stins focul si am adaugat patrunjel verde.
Pofta Buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii