Carnea portionata se fierbe in apa cu sare,spumanduse de cate ori este nevoie,dupa care se adauga legumele taiate in sferturi sau cuburi dupa preferinta si se lasa sa fiarba pana se inmoaie bine atat carnea cat si zarzavatul.Intre timp preparam taiteii astfel:se amesteca oul cu faina,iar dupa ce s-a omogenizat,se adauga untul putin cate putin.Se framanta bine cu mana,apoi aluatul obtinut se intinde pe o planseta cu sucitorul,intr-o foaie groasa de cativa milimetri.Se taie foaia in patrate iar aceste patrate se ruleaza,tainduse fasii inguste.Taiteii obtinuti se imprastie pe planseta,lasandu-se sa se usuce bine.atunci cand sunt bine uscati se pun in supa stecurata in prealabil,de unde am inlaturat legumele si se mai lasa la fiert pana cand taiteii sunt fierti.Dupa ce sau fiert se adauga leusteanul sau patrunjelul tocat marunt se potriveste de sare si pofta buna.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii