Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura, apoi pui putina faina pe o suprafata neteda, pui amestecul cu ou si faina si completezi framantand treptat cu faina. Cand nu se mai lipeste de maini, e gata. Intinzi o foaie si fie tai taieteii la cutit, fie ii dai prin masina de paste. Amesteci cu o ploaie de faina si lasi deoparte.
Intr-o olita pui supa de pui, completezi cu putina apa si lasi la foc pieptul de pui; dupa ce iei spuma adaugi si morcovul cu putina sare. Cand pieptul e gata fiert il tai cubulete mici. Taieteii ii dai pe strecuratoare ca sa scapi de surplusul de faina si ii adaugi peste bucatile de piept, plus mazarea. Lasi sa fiarba si taieteii. Potrivesti de sare, pui un varf de cutit de piper alb. Servesti supa calda cu putin patrunjel.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii