supa de stevie

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 150g slanina
  • 100g ceapa
  • 150g smantana
  • un ou
  • 1g piper
  • 600g stevie
  • 60ml ulei
  • 30g faina
  • 30g sare
  • 30g patrunjel frunze

Mod de preparare

Se curata de codite si se spala stevia in mai multe ape. Se opareste si se taie fasii. Slanina taiata felioare se prajeste in uleiul incins. Ceapa tocata marunt se pune la fiert in 2l de apa rece cu sare, dupa care se adauga: stevia, slanina, uleiul, faina desfacuta cu apa, sarea si piperul de cuviinta. Se lasa la fiert 20 de minute.

Se drege cu ouale batute cu smantana si se serveste cu patrunjel verde tocat marunt deasupra.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise