Se spala firele de sparanghel, se da prin razatoare si se pun la fiert cu apa, sare si ceapa. Cand sunt fierte, se ia oala de pe foc. Intr-un vas se topeste untul cu lingura de faina, dupa cateva clocote se pune supa treptat si se mai lasa sa fiarba 10-15 minute. Intr-un alt castron se freaca galbenusurile cu smantana. La sfarsit se adauga sarea, piperul, galbenusurile cu smantana si se serveste calda.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii