Se opareste spanacul bine spalat intr-un l de apa clocotita pana se inmoaie,se pune la strecurat,pastrand apa.Separat,se caleste putin de tot faina in uleiul incins si se stinge cu apa in care s-a oparit spanacul.Cand da in fierbere se sparg ouala si se adauga pe rand,direct in oala in clocot,fara sa le amestecati,astfel incat sa fiarba intregi si 2 lingurite de vegeta.Se tine aproape un pahar cu apa rece si din cand in cand se stropeste pentru a nu iesi in foc.Dupa ce ouale sunt fierte(galbenusul e tare in interior)se amesteca smantana cu supa fierbinte si se toarna deasupra in fir subtire.Apoi se toaca marunt spanacul oparit ,patrunjelul verde si foarte putin marar.Se mai da un clocot,stropind in permanenta cu apa rece.Se ia de pe foc si dupa ce s-a racit putin se adauga zeama de la o lamaie mare.Pofta buna
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii