se curata ceapa, cateii de usturoi si cartofii. Se toaca ceapa, usturoiul si cartofii mărunt. Se incinge uleiul intr-o oală. Se soteaza 2 minute legumele tocate. Se adauga praful de curry, foile de dafin si supa de peste. Se lasa să fiarbă la foc mic. Se curata si se taie in lamele subtiri, morcovul, telina si patrunjelul. După ce supa a fiert 20 de minute, adăugaţi zarzavaturile. Dupa 10 minute se adauga rosiile, ardeiul gras si tijele de telina . Cand sunt 90% fierte toate legumele, se adauga somonul intai si apoi crevetii. Cand pestele se ridica la suprafata se inchide focul si se adauga frisca lichida, usturoiul pisat, mararul, patrunjelul si sucul de lamaie sau otetul. Daca se reincalzeste supa, sa nu se ajunga la punctul de fierbere ! Se serveste cu frunze de morcov tocate.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii