Supa de sfecla cu ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg sfecla rosie
  • -500 grame ciuperci
  • -1 lingura faina
  • -1 pahar smantana
  • -1 lingura zahar
  • -2 linguri otet
  • -1 lingurita unt
  • -sare

Mod de preparare

Se curata sfecla, se spala, se da pe razatoarea de zarzavat si se fierbe 40 de minute in circa trei litri de apa (in oala acoperita). Se strecoara, iar in zeama rezultata se pun ciupercile fierte si tocate cubulete, sarea, zaharul si otetul. Se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se adauga untul frecat cu faina si smantana. Se mai fierbe 4-5 minute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise