Intr-o oala de 3-4 litri se pune la rumenit slanina si costita taiate fasii subtiri si inguste.Cand sunt sticloase se adauga salata spalata si taiata fasii impreuna cu ceapa data pe razatoare.Se lasa pana se inmoaie salata si se acopera cu 2,5 litri de apa.Se mai lasa la fiert la foc mic 10 minute iar cand este aproape gata se adauga usturoiul bine maruntit.Se mai lasa vreo 2-3 minute.Se ia de pe foc apoi se drege cu smantana si dupa preferinte cu putin otet aceasta supa fiind mai buna daca e putin acrisoara.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii