La robotul de bucatarie punem toate ingridentele ptr supa si actionam robotul 3 minute pina ce toate legumele sint macinate si este o compozitie omogena. Strecuram cu o sita deasa ca supa sa fie clara si o lasam la frigider ptr citeva ore.Este mai gustoasa dupa citeva ore si mai concetrata.
Cit supa se raceste pregatim crutoane.
Taiem feliile de piine fara coaja in cuburi le stropim cu ulei de masline si sare si le dam pe o tava la cuptor incalzit dinainte la 170 de grade ptr 5 minute pina se auresc.
Ouale tari se despart albusele de galbenuse si fiecare se rade aparte.
Se umplu pahare cu supa se da la gust cu sare si piper se presoara albus si galbenus ras se adauga ceapa verde taiata si crutoane.Este minunata ptr zilele astea toride de vara.Pofta buna.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii