Pentru supa de baza aveti nevoie de 700 g de zarzavaturi proaspete, inclusiv cartofi, morcovi, varza, fasole, rosii (proportiile si lista depind numai de preferinte). Curatati si pregatiti ingredientele, taiati-le in cubulete si puneti-le intr-o cratita cu 3 l de apa usor sarata. Adaugati 100 g de mazare inghetata si fierbeti in vasul partial acoperit, pana ce zarzavaturile se pot intepa usor cu furculita, in jur de o ora.
Supa de baza minestrone trebuie sa fie bine racita pentru a obtine aceasta reteta racoroasa de vara.
Incalziti usturoiul si uleiul de masline intr-o tigaie, si prajiti rosiile cuburi in grasime, timp de aproximativ 3 minute. Luati de pe foc, condimentati cu sare si piper, apoi amestecati cu frunzele de magheran.
Amestecati bine cu supa de baza, puneti in castron si garnisiti cu rosii.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii