Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt.
Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun
impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic.
Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o
bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne,
sarea, zaharul si usturoiul.
Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce
orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se
lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se
prinda de fund.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii