Supa de rosii cu usturoi

Timp pregatire
60 minute

Ingrediente

  • 1 kg si jumatate de rosii, o ceapa, un morcov, un patrunjel,
  • 3 catei de usturoi.
  • O lingura de unt sau de ulei, 200 g orez, o lingurita de zahar,
  • sare, 2 l zeama de carne.

Mod de preparare

Se ingalbeneste in putin unt o ceapa taiata marunt.

Se spala rosii bine coapte, se rup in bucati si se pun

impreuna cu ceapa intr-o oala acoperita la foc mic.

Cind s-au muiat, se adauga un morcov mic si o

bucata de patrunjel, orezul ales si spalat, zeama de carne,

sarea, zaharul si usturoiul.

Se lasa sa fiarba acoperit trei sferturi de ora, pina ce

orezul se face ca o crema. Se trece totul prin sita si se

lasa sa mai dea citeva clocote, amestecind ca sa nu se

prinda de fund.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise