Curatam ceapa si o tocam.
Morcovul il decojim, il taiem in doua pe lungime apoi il facem rondele.
Rosia o curatam de pielita, o tocam, ciupercile le spalam, le taiem marunt, iar ardeiul kapia il curatam de seminte si il facem cubulete.
Pastaile le taiem bucati potrivite, iar rosiile decojite le tocam marunt.
Intr-o oala punem uleiul, rosia, ceapa, morcovul,ardeiul si le inabusim 2 minute.
Adaugam pastaile, apoi ciupercile.
Turnam circa 4 litri de apa si lasam sa fiarba totul 10 minute, dam drumul rosiilor decojite tocate, mai lasam inca 15 minute sa fiarba si adaugam sucul de rosii.
Potrivim gustul cu sare si piper.
Dupa ce a dat cateva clocote si legumele sunt patrunse bine, rupem tagliatelle bucatele, le dam drumul in supa si mai lasam pe foc pana acestea din urma sunt fierte. Cand este gata tragem supa de pe foc si o acoperim pentru 10 minute.
Incingem o tigaie antiaderenta, punem cate o lingura de parmezan dar in forma mai lunguiata.
In cateva secunde se rumeneste si cu ajutorul unui bat de frigarui scoatem chipsurile pe o farfurie.
Se servesc alaturi de supa de rosii.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii