Se spala pieptul si se pune la focpana clocoteste, apoi se arunca apa, se taie carnea cubulete si se pune in oala la fiert, cu apa si putina sare.
-Se curata ceapa, se toaca, se undeste pana devine translucida si se adauga legumele (gogosarul, ardeiul kapia, morcovul, pastarnacul si radacia de patrunjel), tocate marunt si se undesc bine, apoi se adauga peste carne la fiert, se adauga si cartofii taiati cubulete si se fierb la foc mic.
-Se spala rosiile, se taie felii si se mixeaza bine,apoi se pun la fiert, separat. Cand carnea si legumele sunt fierte foarte bine, se adauga sucul de rosii obtinut si se lasa sa mai traga cateva clocote, apoi se opreste focul. Presaram cateva fire de patrunjel si leustean proaspat tocate marunut. Sa aveti pofta dragilor!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii