supa de rosii cu orez

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1,5 l supa de zarzavat
  • 500 g rosii
  • 100 g orez
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • sare

Mod de preparare

Se strecoara supa de zarzavat, sa fie limpede si se pune la fiert.Daca nu ai supa o poti prepara din 2 cuburi de condimente concentrat de legume cu apa.Cand clocoteste, adaugi orezul, uleiul si sarea.In timp ce fierbe orezul, se pun rosiile la fiert separat, apoi se paseaza prin strecuratoare si se adauga sucul obtinut in supa.Se mai lasa supa pe foc timp de 10 minute.Pui verdeata taiata fin in momentul servirii.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise