Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa ce s-au inumuiat ,se adauga rosiile.Dupa ce s-au inmuiat si rosiile,legumele se scot din apa.Rosiile se curata de coaja si se paseaza.Ceapa se arunca,iar celelalte zarzavaturi se paseaza si ele.Pasta obtinuta din legumele pasate se rastoarna peste apa din cratita si se pune din nou la fiert,impreuna cu orezul ales si spalat si rosiile pasate,inca 10-15 minute.Dupa ce se ia supa de pe foc, se adauga patrunjelul tocat fin.
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii