Legumele se spala bine se curata de coaja si se pun la fiert intregi(fara rosii),in apa rece.Dupa ce s-au inumuiat ,se adauga rosiile.Dupa ce s-au inmuiat si rosiile,legumele se scot din apa.Rosiile se curata de coaja si se paseaza.Ceapa se arunca,iar celelalte zarzavaturi se paseaza si ele.Pasta obtinuta din legumele pasate se rastoarna peste apa din cratita si se pune din nou la fiert,impreuna cu orezul ales si spalat si rosiile pasate,inca 10-15 minute.Dupa ce se ia supa de pe foc, se adauga patrunjelul tocat fin.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii