Rosiile se spala si se taie felii; ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la topit untul, se caleste ceapa si feliile de rosii apoi se stinge totul cu apa fierbinte si se continua fierberea timp de 15 minute. Se paseaza supa prin sita si se da din nou la fiertadaugand orezul ales si spalat. se adauga sarea si dupa ce se stinge aragazul se adauga verdeata tocata marunt si cascaval ras sau se drege supa cu smantana.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii