Supa de rosii cu orez

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii cu orez

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 1 lingura de unt
  • 1 kg rosii
  • 1 l apa
  • 2 linguri orez
  • 100g smantana sau cascaval
  • 1 legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile se spala si se taie felii; ceapa se curata si se toaca marunt. Se pune la topit untul, se caleste ceapa si feliile de rosii apoi se stinge totul cu apa fierbinte si se continua fierberea timp de 15 minute. Se paseaza supa prin sita si se da din nou la fiertadaugand orezul ales si spalat. se adauga sarea si dupa ce se stinge aragazul se adauga verdeata tocata marunt si cascaval ras sau se drege supa cu smantana.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise