Ghebele le punem in apa rece la desarat.
Curatam ceapa si o tocam.
Morcovul il decojim apoi il taiem julien.
Ardeiul rosu il facem cuburi, la fel si rosiile decojite.
Dupa ce ghebele au stat la desarat, le scurgem de apa si le taiem bucati potrivite.
Intr-o oala punem circa 4-5 litri de apa.
O transferam pe foc si cand clocoteste adaugam ghebele, ceapa, morcovul, ardeiul si zarzavatul pe care inainte il trecem pe sub un jet de apa rece.
Lasam sa fiarba cam 10 minute, apoi punem rosiile cuburi, sucul de rosii, pasta de gogosari cu kapia.
Condimentam cu sare si piper dupa gust.
Dupa ce au fiert suficient legumele, spalam orezul, ii dam drumul in supa, adaugam si uleiul. Daca nu vreti sa adaugati uleiul la fiert, puteti cali in el le inceput legumele. Este alegerea voastra.
Mai dam cateva clocote pana este fiert si orezul iar la final presaram patrunjel verde tocat, putin busuioc uscat si acoperim oala sa ia din arome.
Se poate servi cu smantana. Pofta buna!
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii