Se spala rosiile, se pun intregi la fiert pentru cel putin 30 minute.Stingem focul si le lasam putin sa se racoreasca.Scoatem rosiile pe rand din oala si le curatam de pielite si apoi le bagam la blender(sau robot).Dupa ce le-am stors in blender le punem din nou la fiert cu putina vegeta si pregatim galustile.Spargem ouale intr-un castron si adaugam grisul in ploaie, il amestecam bine sa nu faca cocoloase si adaugam si un varf de lingurita de bicarbonat si putina apa daca este nevoie.Bicarbonatul se pune ca sa iasa galustile pufoase,dar foarte putin ca altfel se desfac.Tot in galusti eu adaug si un pic de sofran ca sa iasa galbene.Aceasta supa este supa noastra preferata, pentru ca putem sa o mancam rece de la frigider,deoarece eu nu pun deloc ulei in ea..Pofta buna !!!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii