Ingrediente
-1 litru bulion de rosii de casa, -4 linguri cu varf de gris, -1 ou, -1/4 lingurita praf de copt, -1 lingura de zahar, -1 litru apa fierbinte, -sare dupa gust, -piper proaspat macinat dupa gust, -frunza de patrunjel verde
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
19 voturi
Mod de preparare
Se bate oul cu un praf de sare si bicarbonatul, apoi se adauga grisul si se amesteca bine.
Cand supa a inceput sa fiarba se adauga zaharul, sarea si piperul.
Se fac mici galuste de gris cu o lingurita inmuiata in supa;se pun in supa care fierbe.
Se fierb 10 minute si la ultimele clocote se adauga frunza taiata de patrunjel.
Pofta buna!
Chitic Violeta-Simona , 02 septembrie 2013
foarte buna!
mary (Chef de cuisine) , 24 octombrie 2011
imi plac mult galustele...o sa incerc reteta ta ..
mihai (Chef de cuisine) , 28 august 2011
Delicios! O supa perfecta pentru gustul meu. Am salvat reteta. Felicitari!*****