Se pune la fiert sucul de rosii impreuna cu apa si uleiul. Se adauga ceapa si ardeiul taiate in doua.Cand incepe sa fiarba se adauga zaharul si sare dupa gust.Frunzele de telina se leaga manunchi si se pun sa fiarba in supa.
Se fac galustele in felul urmator:intr-o farfurie de supa se bat bine ouale cu sare si se adauga faina atat cat sa formeze un aluat care sa se poata rupe usor cu lingura.Cand clocoteste supa se adauga galustele rupte una cate una cu lingura din masa de aluat si se pun in supa sa fiarba.Se mai fiere 10 minute.Dupa ce a fiert se lasa sa stea putin apoi se scot ceapa,ardeiul si telina din supa.
Se serveste cu smantana .
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii