Se pun la fiert apa cu putina sare. Cand da in clocot, se adauga vegeta, o lingura de ulei, fideaua si se mai lasa sa fiarba cam 10 minute. Adaugam si sucul de rosii si mai lasam la fiert un pic.
Dupa ce am luat focul, adaugam patrunjelul tocat marunt.
Supa este gata in aprox 30 de minute.
Se poate servi cu crutoane.
Pofta Buna!
Reteta se gaseste si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/06/supa-de-rosii-cu-fidea.html
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii