Rosiile se pun in apa si se da un clocot dupa care se decojesc si se mixeaza. Intr-o tigaie se pune un pic de ulei 1/4 cana de orez cu legumele taiate marunt si se lasa pe foc pina orezul e translucid (5-6 minute). Se amesteca intr-o oala rosiile mixate cu legumele si se completeaza cu apa si se pune la fiert. Se pune sare dupa gust si o lingurita de Secretul Gustului de legume. Cand orezul a fiert se pune patrunjelul si mararul se da un clocot si se inchide.
Separat, painea se taie cubulete, se condimenteaza cu usturoi praf si un pic de ulei, se pun in tava si se baga la cuptor. Se lasa aproxminativ 15 min, pana devin crocante (depinde de cuptor daca e electric sau pe gaz).
Se pun crochete de paine in castron, se toarna supa deasupra si pofta buna!
Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionalaO reteta adaptata nevoilor medicale a familiiei, dar la fel de delicioasa ca un drob de miel, un drob usor si parfumat
Drob de puiDescopera cum sa vopsesti oua natural in foi de ceapa folosind metoda traditionala, fara chimicale. Urmeaza pasii simpli...
Oua vopsite natural in foi de ceapa - metoda traditionala explicata pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii