Decojim rosiile: scoatem cotorul, crestam in x celalalt capat si introducem cca 5 min. in apa clocotita, apoi inca 5 min. in apa foarte rece. Apoi, se decojesc practic singure :). Tocam rosiile cuburi, avand grija sa nu pierdem sucul lor, si le dam deoparte. Intre timp am pregatit si restul ingredientelor. Intr-o oala punem la inabusit in unt ceapa taiata solzi, morcovul si usturoiul felii, patrunjelul si cateva frunze de busuioc. Ca sa nu se arda untul, dupa 2-3 minute adaugati 3-4 linguri din sucul rosiilor tocate mai sus. Lasam la inabusit, acoperit, pana se inmoaie legumele. Adaugam rosiile tocate si supa de pui. Personal am pregatit supa de pui concentrat si am turnat-o in pungute de cuburi de gheata, pe care le folosesc acum in mancare, pentru a nu pregati mereu cand am nevoie supa si pentru ca nu folosesc supa la punga sau cuburi. Am completat cu 3 cani de apa, am adaugat si pasta de tomate, smantana si busuiocul si am lasat sa fiarba. Cand legumele erau bine fierte (dupa aproximativ 50 min, mai putin daca folositi rosii din cutie in loc de rosii proaspte) am lasat sa se raceasca putin. Am amestecat totul apoi cu blenderul. Serviti alaturi de bacon si tartine de paine prajita cu branza. Pofta buna!
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii