Supa de rosii crema - de post

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Supa de rosii crema - de post

Ingrediente

  • O supa crema foarte gustoasa. Cu gust dulce acrisor: supa crema de rosii
  • Pentru 6-8 persoane:
  • - o conserva de 820 gr rosii intregi in sos tomat (se pot folosi si rosii naturale, insa trebuie sa fie foarte bine coapte)
  • - 500 ml suc de rosii
  • - 2 morcovi
  • - 2 cepe
  • - 50 gr telina
  • - 3-4 cepe verzi
  • - un pastarnac
  • - un ardel gras (eu am avut congelat)
  • - patrunjel si marar, cate o legatura (tot congelat am avut)
  • - sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Preparare:

1. toate legmele se spala, se curata si se taie marunt

2. in 2 litri de apa se pun toate legumele la fiert pentru 30-40 de minute

3. se adauga rosiile din conserva taiate marunt si sosul de rosii

4. se mai fierbe inca 15-20 de minute si se condimenteaza

5. se dau legumele fierte si zeama prin blender

6. se serveste calduta cu crochete sau crutoane de paine

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca traditionala

Pasca traditionala

Pasca traditionala
Drob de miel in foietaj

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
Miel umplut

Miel umplut

Este nelipsit de pe masa noastra in ziua de Paste.

Miel umplut
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise