Se toaca zarzavatul cubulete si usturoiul marunt, se caleste in oala cu uleiul cateva secunde.Se adauga 2 cani de apa,sarea si piperul si se lasa sa dea cateva clocote,apoi se adauga sucul de rosii si se lasa sa fiarba 20 de min.Cand se ia de pe foc se adauga patrunjelut tocat sau busuioc.
Pentru cine prefera se poate adauga fidea(eu am pus) sau galuste din gris.Se poate servi cu 1 lingura de smantana.
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii