1.Curatam legumele, le spalam si le punem la foc intr-o oala cu apa si sare.
2.Cand legumele sunt fierte se adauga si rosiile taiate in 4.
3.Cand legumele sunt fierte, se scot, se trec printr-o sita, astfel incat sa se obtina o zeama groasa si le punem din nou la foc.
4.Cand incepe sa fiarba supa adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc potrivit.
5.Cand supa e gata se adauga patrunjelul verde tocat pe deasupra
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii