Morcovul si dovleceii se curata.
Morcovul şi dovleceii se curăţă, se spală şi se dau pe răzătoarea mare, apoi, se înăbuşa 2-3 minute în uleiul de masline. Se adaugă cantitatea de apă în oala cu zarzavaturi şi se lasă să fiarbă la foc mic, acoperită cu un capac. Separat, se opăresc roşiile, se decojesc şi se zdrobesc cu blenderul. Piureul de roşii se pune în oala de ciorbă şi se lasă să dea în câteva clocote.
Între timp, se adaugă pastele peponaki care au fost trecute prin câteva jeturi de apă călduţă şi se mai lasă să fiarbă. După ce pastele au fiert, se potriveşte supa cu sare şi cu un praf de piper şi se serveste.
Incearca reteta noastra delicioasa de prajitura cu foi de cacao, crema fina de zmeura si glazura de ciocolata. Un desert...
Prajitura cu foi de cacao, crema de zmeura si glazura de ciocolata. Reteta delicioasa si aromataReteta de ciorba de gaina cu taitei de casa. Ciorba de gaina cu taitei de casa reteta simpla si gustoasa. Reteta de zama de...
Ciorba de gaina cu taitei de casaPapricas de pui cu galuste de faina. Se curata, se spala bine carnea (eu am dezosat pieptul si i-am înlăturat pielea), se...
Papricas de pui cu galuste de fainaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii