Tocam ceapa si ardeiul marunt; le punem la calit cateva minute.
Adaugam si rosiile si mai lasam la calit 10 minute avand grija sa amestecam pentru a nu se lipi.
Apoi adaugam 1 litru de apa si lasam sa fiarba in jur de 30 de minute.
Dupa cele 30 de minute pasam rosiile cu blenderul pentru a obtine o consistenta mai cremoasa. Daca nu aveti blender puteti da rosiile printr-o sita. Potrivim de sare, piper si busuioc.
Chifla o taiem pe jumatate, o perpelim un pic pe gratar. Imediat dupa ce am ridicat-o de pe gratar o frecam cu bobul de usturoi.
O puteti aseza asa cum am facut eu sau puteti praji felii de paine, frecate cu usturoi si taiate cubulete.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii