Se pune apa la fiert si ne apucam de curatatul radacinoaselor. Le tocam marunt si le punem in oala.
Dupa ce au fiert 1/2 ora,punem ardeiul gras,apoi ceapa si lasam sa fiarba.
Rosiile le bagam la robot si le adaugam la ciorba.
Lasam sa dea mai multe clocote si adaugam orezul spalat, uleiul, potrivim gustul de sare si dupa ce oprim focul, adaugam verdeata.
Foarte gustoasa pentru o zi de ianuarie!
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii