intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele de telina + orezul, se inabuse 1-2 minute ,se adauga apa si un praf de sare si se lasa la fiert pt 30 min
rosile se dezpieliteaza se pun in aparatul de maruntit pentru 1-2 min pina devin suc
se adauga sucul in olita si se continua fierberea pt inca 10-15 min,se spumeaza
se lasa la temperat apoi se adauga nucsoara, sare ,piper si frunzele de telina maruntite
crutoanele
piinea se taie cubulete
se stropeste cu uleiul de masline si se pudreaza cu condimentele dorite
crutoanele se pun intr-o tava se tin la cuptor 15-20 min pina devine crocante
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii