supa de rosi cu crutoane aromate

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
supa de rosi  cu crutoane aromate

Ingrediente

  • 1 kg rosi
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 telina mica cu tije si frunze
  • 3 linguri de ulei
  • sare, piper,nucsoara
  • 2 linguri cu orez
  • 1 litru apa
  • pt crutoane
  • 1/2 franzela si condimente dupa plac (boia ,piper,busuioc,cimbru)
  • 2 linguri ulei de masline

Mod de preparare

intr-o olita de 2,5 litri se pune uleiul,zarzavatul curatat ,spalat,si maruntit, inclusiv tijele de telina + orezul, se inabuse 1-2 minute ,se adauga apa si un praf de sare si se lasa la fiert pt 30 min

rosile se dezpieliteaza se pun in aparatul de maruntit pentru 1-2 min pina devin suc

se adauga sucul in olita si se continua fierberea pt inca 10-15 min,se spumeaza

se lasa la temperat apoi se adauga nucsoara, sare ,piper si frunzele de telina maruntite

crutoanele

piinea se taie cubulete

se stropeste cu uleiul de masline si se pudreaza cu condimentele dorite

crutoanele se pun intr-o tava se tin la cuptor 15-20 min pina devine crocante

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Turta dulce

Turta dulce

Turta dulce
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa

Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...

Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casa
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas

Descopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...

Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pas
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise