Carnea se spala, se taie si se pune la fiert in 2 l de apa timp de 20 de minute programand BOIL.Dupa oprirea programului se scoate carnea si se adauga zarzavatul tocat (morcov,telina,albitura,ceapa) ,se condimenteaza si se sareaza dupa gust . Se programeaza 60 de minute STEW.
Intre timp carnea se scoate de pe oase si se taie marunt.
Dupa 40 de minute adaugati rosiile si carnea, mai completati cu apa calda daca mai este nevoie si lasati sa fiarba in continuare. Cu 2-3 minute inainte de termonarea programului adaugati oul batut si patrunjelul.
Lamaia se taie pe jumatate, iar fiecare jumatate se impacheteaza in folie de aluminiu. Se fac cateva gauri pentru a se scurge zeama in momentul stoarcerii...
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii