Se curata puiul si se transeaza,se curata si legumele si se pun la fiert in apa cu sare impreuna cu bucatile de pui si se spumeaza ori de cate ori este nevoie.Cand sunt fierte toate se scot legumele si carnea de pui care se pot folosi la alt fel de mancare.Adaugam in supa taitei fierti separat,cine doreste poate adauga si frunze de patrunjel tocat marunt si piper
O reteta simpla si gustoasa de chiftelute aperitiv, perfecte pentru orice ocazie speciala sau o simpla petrecere in familie....
Chiftelute aperitiv - reteta simpla si gustoasa pentru orice ocazieCeapa verde o curatam, o taiem rondele, ceapa uscata o curatam si o tocam marunt.
Ciorba de fasole cu rasol si costita afumataRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii