Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat se pune in apa cu sare si se lasa sa fiarba la foc mic.
Se curata si se taie legumele in 4 sau Julien (sau le lasati intrgi, cum doriti), in afara de cartofi, ceapa si usturoi care se pun intregi.
Dupa ce incepe sa fiarba se ia spuma formata.
Dupa cam 30 de minute din momentul fierberii apei, se adauga legumele si se condimenteaza cu piper, un cub de concentrat.
Cand puiul si legumele sunt aproape gata se pun taiteii sau galustele si se mai lasa cateva minute.
Se adauga patrunjelul si se opreste focul.
Puiul se poate servi cu supa sau se poate scoate si se poate servi la felul 2.
Pofta buna!
Descopera reteta traditionala de carnati de casa cu boia si usturoi, un preparat autentic din carne de porc. Afla pas cu pas...
Carnati de casa cu boia si usturoi. Reteta traditionala de carnati de porc facuti in casaDescopera cum sa prepari faguri cu crema de ciocolata, pas cu pas. Aceasta rețeta simpla si detaliata te va ghida prin...
Faguri cu crema de ciocolata reteta pas cu pasRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii