Se pune puiul la fiert( eu pun 7-8 litri deoarece din pulpe piept si o parte din supa le folosesc pentru pilaf). Cand da in clocot supa se spumuieste si se adauga zarzavatul(dupa ce am spumuit supa eu scot pulpele si pieptul si o parte din zeama apoi continui supa). Dupa ce am adaugat zarzavaturile fac galustile(oua ,gris si sare)pe care le adaug in supa cu o lingurita. Dau focul mic acopar supa cu capac si le las sa fiarba. Daca galustele s-au intarit,turnati deasupra lor putina apa,le acoperiti din nou si le mai lasati un pic la fiert.Dupa ce s-au fiert potriviti de sare si puneti putin piper mai lasati vreo 5 minute si stingeti focul si adaugati patrunjelul tocat fin.Pofta buna.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii