Puneti intr-o oala apa rece, in jur de 5 litri, legumele intregi si curatate si carnea taiata in bucati impreuna cu o lingurita de sare. Lasati sa fiarba la foc mic acoperit si spumati. Cand au fiert toate si au lasat gust bun, in jur de 3 ore sau pana va place gustul, scoateti toate din supa, adaugati 4 morcovi fierti taiati rondele si fidea. Lasati cateva minute pana se face fideaua, asezonati si luati de pe foc. Presarati patrunjel tocat.
Puteti lasa in supa carne taiata marunt si cativa cartofi daca va place.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii