Prazul se curata, se spala si se taie in bucati de 1 cm. Morcovii se rad iar ceapa se toaca marunt dupa care sunt calite in ulei impreuna cu prazul.
Dupa ce s-au inmuiat se adauga 2 1/2 litri de apa care a fost incalzita separat, cartofii care au fost taiati cubulete si sare dupa gust.
Se tine la fiert pana ce cartofii sunt patrunsi sau inmuiat.
Se stinge focul si se drege cu 1 lingura de smantana si piper dupa gust.
Se serveste cu patrunjel verde, frunze de busuioc verde si crutoane.
Se mai adauga suflet cat va lasa inima.
Pofta buna!
Descopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si deliciosIncearca aceasta rețeta simpla si rapida de cartofi wedges la cuptor. Crocanți la exterior si moi la interior, acesti...
Cartofi wedges. Reteta simpla si rapida de cartofi la cuptorRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii