Se taie pestele felii subtiri. Feliile nu trebuie sa fie prea mari. Intr-un castron mai putin adinc, se amesteca ingredientele de marinata, se adauga pestele si se amesteca incet, ca sa se unga bucatile peste tot. Se acopera vasul si se lasa 30 min la frigider. Se spala coriandru si daca firele sunt prea lungi se taie in doua. Se pune apa la fiert. Se adauga feliile de peste marinat si se pune iar pe foc. Se adauga firele de coriandru se da flacara la mic si se lasa 2-3 min, pina cind pestele este gata si devine mat. Supa se serveste in castroane incalzite.
Incearca o reteta usoara de cozonac pufos de post in doua culori, cu aluat simplu si cu cacao. Un desert delicios si aromat,...
Cozonac pufos de post in doua culori – reteta usoara pentru un desert gustosIncearca o reteta simpla si delicioasa de chiftelute de soia in sos de rosii, perfecta pentru o masa gustoasa de post. Usor...
Chiftelute de soia in sos de rosii – reteta de post, simpla si delicioasaIncearca reteta simpla de cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval. O mancare delicioasa si cremoasa, usor de...
Cartofi gratinati la cuptor cu smantana si cascaval – reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii