Puiul, dupa ce a fost curatat, se trece prin flacara, se spala si se pune la fiert impreuna cu morcovii, albitura, telina, ceapa, curatate, spalate si taiate in sferturi. Daca pasarea este batrina, legumele se vor adauga la fiert cind pasarea a fiert pe jumatate. Dupa fierberea puiului si a zarzavatului, se strecoara supa in alt vas si se lasa pe marginea masinii de gatit, timp in care se fierb pastele fainoase, in apa clocotita cu sare. Cind au fiert, se strecoara, se trec prin jet de apa rece intr-un vas, apoi se introduc in vasul cu supa. Se potriveşte gustul cu sare, se adauga piperul si se mai fierb impreuna cca 10 minute. Se serveste cu verdeata taiata marunt, puiul fiind portionat.
Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de postPrajitura Figaro - reteta simpla si delicioasa, cu blat fraged, strat de gem acrisor si bezea crocanta cu nuca. O prajitura...
Prajitura Figaro. Reteta usor de preparat, cu blat fraged, gem si bezea cu nucaReteta simpla si gustoasa de fasole batuta cu ceapa calita. Descopera cum sa prepari aceasta mancare traditionala romaneasca,...
Fasole batuta cu ceapa calita. Reteta simpla si gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii