In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt.
In cratita cu ulei se adauga usturoiul intreg, iar cand incepe sa-si elimine aroma, se adauga ceapa taiata marunt si cateva linguri cu supa, apoi maghiranul,rozmarin; dupa ce a scazut si ceapa s-a inmuiat, se adauga spanacul, se lasa pe foc, amestecand 5 min, apoi nautul scurs si clatit cu apa rece, supa de vita.
Cand incepe sa clocoteasca, se adauga pastele; se lasa la fiert 10 min, amestecand, iar la final se condimenteaza dupa gust.
Se serveste supa in boluri, deasupra parmezan ras, cateva picaturi de ulei de masline si alaturi paine prajita.
Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulceIncearca cea mai simpla si delicioasa reteta de pesto de leurda, explicata pas cu pas! Preparat in doar cateva minute, acest...
Pesto de leurda – reteta simpla, rapida si delicioasa, explicata pas cu pasIncearca reteta traditionala de drob de miel, perfecta pentru masa de Paste! Preparat cu organe fragede, verdeata proaspata...
Drob de miel – reteta traditionala pas cu pas pentru un preparat autentic si delicios de PasteRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii